Vihtakakku (gl.) -tuotetestissä Renshaw Extra!

Tuotteet on saatu tuotetestausta käsittelevää blogijuttuani varten / yhteistyössä Confetti Oy 


En tiedä kertooko se kilpailuhenkisyydestä vai mistä, mutta itselleni tekee välillä hyvää kokeilla omia rajojaan -siis lähinnä sitä, mihin omat taidot riittävät. Eräänä päivänä huomasin kakkutarvikeliike Confetin sivuilla haettavan innokkaita bloggaajia ja kotileipureita tuotetestaajiksi heidän tuotteilleen. Heinäkuussa tuotetestaukseen olisi tulossa uudenlainen, pitkälle kehitelty sokerimassa, Renshaw Extra. Päätin samalta istumalta hakea, vaikka tiesin, että tehtävään valitaan kerrallaan vain noin kymmenen testaajaa ja, että Suomesta löytyy paljon potentiaalista väkeä kyseisiin hommiin. Ajattelin, että enpä hakemisessa mitään menetäkään, vaan päinvastoin. Muutaman päivän päästä sain Confetista sähköpostia, jossa kerrottiin hakijoita olleen hurja määrä ja, että vain osa voitiin valita mukaan kampanjaan... Viestissä luki myös, että...

"Sinulle meillä on hyviä uutisia, sillä olet yksi valittujen joukosta!" 

"Siis voi ei, miten ihanaa!" hihkuin mökillä ääneen sähköpostin luettuani. Olin todella iloinen tulevasta testauspestistä, sillä tämä oli sellainen boostaus ja tunnustus, että jotain on tehty oikein ja tästä on hyvä myös jatkaa eteenpäin. Jäin innolla odottamaan tuotepakettia.

Paketti saapui ja se sisälsi pelkästään vihreää Renshaw Extra sokerimassaa. Sain heti idean millaisen kakun aikoisin tehdä. Päätin kuitenkin lomailla ensin rauhassa ja ajoittaa kakun teon anopin 70-vuotissyntymäpäiville, jolloin syöjiäkin olisi enemmän. 
Tuotepaketti sisälsi Renshawn uusinta sokerimassaa <3
 Vihreän massan nähdessäni päätin tehdä siitä vihtakakun. Joillekin sama toimii varmaan myös nimellä vastakakku :) Vihtakakku sopii hienosti juhannuskakuksi sekä muihin kesäjuhliin ja tällä kertaa se meni syntymäpäiväkakuksi vanhemmalle henkilölle. En malttanut odottaa, että pääsen kokeilemaan miltä massa tuntuu..


Valmistin ensin neljän munan gluteenittoman kääretorttupohjan, josta leikkasin yhden pienen ja kaksi isompaa ympyrää käyttäen ympyrän malleina Ikean pientä sekä keskikokoista metallikulhoa. Täytteenä kakussa oli minttu-vadelmamousse. Kokosin kakun keskikokoiseen kulhoon laittamalla pohjalle pienimmän torttupohjaympyrän, väliin täytteen, keskikokoisen pohjan, taas täytteen sekä päällimäiseksi vielä yhden keskikokoisen pohjan. Jääkaappiin yön yli ja hyytymisen jälkeen muotoilin kakkua hieman vihdan muotoon leikkaamalla sivuista pienet palat pois. 
Sokerimassan alle tuli  kermavaahto. Koivunlehdet on tehty Renshaw Extra sokerimassasta, josta pääset lukemaan alempaa lisää. Tein lehtiä kahdella eri kokoisella muotilla saadakseni vihtakakkuun hieman aidomman näköistä pintaa. Varreksi tein ruskeaksi värjätystä sokerimassasta pieniä oksan varsia.


Confetin tuotetestissä gluteeniton Renshaw Extra

Renshaw Extra sokerimassan tuotetestaus on nyt suoritettu ja päällimmäisenä on kyllä mielessä erittäin hieno ja pitkälle kehitelty massa! Renshaw Extra sokerimassa on joustavampaa ja elastisempaa kuin aiempi Renshaw PRO -massa. Renshaw sokerimassat ovat alan parasta laatua ja ne sopivat niin kakun kuorrutukseen, muotoiluun kuin kukkien valmistukseenkin. Confetin valikoimista löytyy värillisiä sokerimassoja sekä myös erilaisia makumassoja. 

Tämä Extra -massa on alunperin kehitelty etelän maihin ja siksi se kestää kuumat ja kosteat olosuhteet niin hyvin. Massa on jämäkämpää kaulittaessa eikä se repeydy helposti. Extra toimii hienosti silikonimuottien kanssa ja sitä voi myös värjätä pastaväreillä ihan normaalisti.

Mielestäni Renshaw Extra oli ihanan silkkistä ja helposti käsiteltävää massaa! Massan alle ei tosiaankaan tarvinnut kaulintavaiheessa mitään (tomusokeria tms.) ja massasta oli erittäin helppo tehdä koristeita sekä käsitellä niitä. Massa oli myös hyvän makuista, mikä on myös todella tärkeä seikka eikä sekään ole itsestäänselvyys. Kakun ja massan välissä minulla oli normaalista poiketen kermavaahto, sillä Extra -massan voi laittaa kermavaahdon päälle, mutta aion jatkossa ehkä kuitenkin käyttää tämän massan alla kreemiä, sillä tykkään laittaa massan hieman jämäkämmälle pohjalle.

Mutta Renshaw Extra on kaiken kaikkiaan aivan mieletön tuotekehittelyn tulos ja suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä, sillä Renshaw Extralla, jos millä, on helppoa tehdä sokerimassakakku! :)


Kommentit

  1. Nam miten ihanan näköinen vihtakakku :) Täältähän löytyy ihana blogi jota täytyykin jäädä ehdottomasti seuraamaan <3 Aurinkoista torstai aamua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Happystarhome! ❤️Sinullakin aivan ihania juttuja blogissasi 😊❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi! Kiinnostuitko jostain julkaisustani tai onko jotain muuta sydämellä? Jätä kommentti! :)

Suositut tekstit